Skip to main content

Fiësta en Chiro 17/03 tot 18:00u

By Geen categorie No Comments

Saludos a todos

 

Deze zaterdag (16/3) vindt onze jaarlijkse Chirofiësta plaats! Jammer genoeg zijn de plaatsen voor de Fiësta volzet, maar, indien u geen plaatsje heeft kunnen bemachtigen, bent u altijd welkom voor de afterparty vanaf 23u30 (in de bovenzaal van Eetcafé ‘BaLo’, O.L.Vrouweplein 9, 9150 Kruibeke).

 

Het zal dus jammer genoeg geen normale zondag zijn deze week. De Chiro is namelijk gedaan voor alle afdeling om 18:00u. Volgende week is het terug Chiro zoals gewoonlijk.

 

Con mucho amor

Los Leidros

Oudleiding en Chiro tot 18:00u zondag (10/03/2024)

By Geen categorie No Comments

Gegroet

 

Dit weekend gaan jullie teerbeminde leiders op leidersweekend. Hier zullen we de eerste voorbereiding van het komende bivak treffen! Maar niet getreurd, we hebben namelijk de hulp in geschakeld van een handjevol oudleiders. Die gaan jullie met veel plezier ontvangen, om er zondag (10/03) als nog een boenk op te geven. Uitzonderlijk zal de Chiro dan gedaan zijn om 18:00u voor alle afdelingen.

Veel plezier en volgende zondag (17/03) zien we jullie allemaal terug.

 

Veel liefs

De leiders

Geen Chiro 24/11 en 31/01

By Geen categorie No Comments

Hohow

 

De kerstvakantie en dus ook de feestdagen komen er weer aan!

Dit wil jammer genoeg zeggen dat het geen Chiro zal zijn op zondag 24/12 en zondag 31/01. Vanaf zondag 7/01 zien we jullie graag terug voor een zondag vol plezier.

 

Veel liefs

De leiders

 

Christus Koning

By Geen categorie No Comments

Beste ouders en chirosympathisanten

Deze zondag, 26 november, vieren we onze jaarlijkse feestdag, namelijk Christus Koning. Hierbij komen we met alle leden samen in de kerk.

De Chiro zal uitzonderlijk starten om 12u30 aan de gemeenteschool de Eenhoorn. Dit jaar gaan we allemaal samen kriekjes met fricandon eten. Hiervoor dient uw zoon €5 mee te nemen.

Hierna gaan de activiteiten gewoon door, voorzien door jullie allerliefste leidertjes. Daarna sluiten we af met een viering in de kerk. De viering zelf zal starten om 17u en de leden zullen met de leiding naar de kerk komen. We verwachten dat de viering om 18u gedaan zal zijn. Hierdoor eindigt de Chiro VOOR ALLE AFDELINGEN om 18u. U kan uw zoon dan ophalen aan het kerkplein in Kruibeke.

Ook u bent van harte welkom om samen met ons te vieren in de kerk. Hieronder volgt een boodschap van de Oud-leiders.

Beste vrienden en vriendinnen,

Zoals u ongetwijfeld al weet, komen we aanstaande zondag samen om Christus Koning te vieren. Een mooie traditie. Een al even mooie traditie is die van de Oud-Leiders van Chiro Altena die meteen na de viering het feest verder zetten met hun jeneverkraampje. Blijf dus bij het ophalen van uw kroost nog gezellig even hangen en trakteer uzelf op een drankje of een heerlijk tasje soep. Er zullen vuurkorven voorzien worden om ons aan op te warmen en met wat geluk maakt u kans op de dolle jeneveractiekortingen!

Tot zondag!

Voor wie graag vrijblijvend naar de ochtendmis komt (dit is om 9u), is zeker ook welkom!

Groetjes,

Leiding Chiro Adelheid & Chiro Altena

bonteavond 27/10

By Geen categorie No Comments

Beste ouders,

Komende zondag, 29 oktober, organiseren de Chiroleiders en leden van Chiro Inzet hun ‘bonte avond’. Dit is een spektakel toneel dat je niet wil missen. Wij hebben de kans gekregen om hiernaar te gaan kijken.

Kadeekes, Speelclub en Rakkers:

Jullie worden om 14u30 verwacht op het Sint-Jorisinstituut in Bazel (Kruibekestraat 22A, 9150 Bazel). Jullie worden opgewacht door jullie super knappe leiders in de dreef (te bereiken via de wegel aan het einde van de Fazantenlaan of via de Pastoor Pungsstraat). De inkomprijs voor deze voorstelling bedraagt €3. Dit dienen de leden cash mee te nemen.  De voorstelling eindigt om 18u. hierdoor zal de Chiro voor de KADEEKES, SPEELCLUB en RAKKERS eindigen om 18u. U kan uw zoon dan weer ophalen aan het Sint-Jorisinstituut.

Toppers, Kerels en Aspiranten:

Jullie worden verwacht om 14u15 op onze Chiro in Kruibeke. Daar worden jullie opgewacht door de leiders met de beste fietsbenen. De inkomprijs voor deze voorstelling bedraagt €3. Dit dienen de leden cash mee te nemen. De voorstelling eindigt om 18u, daarna gaan de TOPPERS, KERELS en ASPIRANTEN samen met hun leiding terug naar de Chiro in Kruibeke. Voor deze groepen eindigt hun Chirozondag op het zelfde uur zoals iedere week. Vergeet zeker niet om met de fiets te komen!

Tot Zondag!

Vriendelijke groeten