Skip to main content

GROEP:

ONZE CHIROGROEP IS ENKEL VOOR JONGENS. WE WERKEN IN LEEFTIJDSGROEPEN, DIE WE AFDELINGEN NOEMEN. ELKE AFDELING HEEFT ZIJN EIGEN LEIDERS. ZIJ ZORGEN TELKENS WEER VOOR EEN LEUKE, RUIGE, SPANNENDE OF GEZELLIGE ACTIVITEIT. WANNEER? ONZE CHIRO START ELKE ZONDAGMIDDAG OM 14U30 STIPT EN IS GEDAAN AFHANKELIJK VAN JOUW AFDELING. VOOR DE KADEEKES EN SPEELCLUB IS DIT 18U00, VOOR DE RAKKERS 18U30, VOOR DE TOPPERS 19U00, VOOR DE KERELS 19U30 EN VOOR DE ASPIRANTEN 20U00.

UNIFORM:

VOOR ONZE JONGSTE AFDELINGEN (KADEEKES EN SPEELCLUB) IS HET UNIFORM NOG NIET VERPLICHT. WIJ VERWACHTEN ECHTER VANAF DE RAKKERS EEN PERFECT UNIFORM. DIT HOUDT IN: EEN BEIGE CHIROBROEK, EEN BLAUW CHIROHEMD, EEN CHIRORIEM, TWEE PAAR KOUSEN EN EEN FRAAI STEL BOTTINEN. DE RODE CHIRO T-SHIRT MAG MAAR IS NIET VERPLICHT. AL DEZE BENODIGDHEDEN KAN JE VINDEN IN ‘DE BANIER’ (KIPDORP 30, 2000 ANTWERPEN. TEL: 03/202 24 71 WEB: WWW.DEBANIER.BE) OF (STATIONSTRAAT 77, 9100 SINT-NIKLAAS. TEL:03/766 07 66). WIJ VERWACHTEN OOK DAT ELK LID ‘S ZONDAG SPELKLEDIJ BIJ HEEFT. DIT OM IN TE KUNNEN RAVOTTEN EN ONS VUIL TE MAKEN, OM DAN ‘S AVONDS ONS WARME EN PROPERE UNIFORM WEER AAN TE TREKKEN.

LIDGELD & VERZEKERING:

HET JAARLIJKSE LIDGELD BEDRAAGT € 40. DIT IS INCLUSIEF VERZEKERINGSGELD. ONZE VERZEKERING IS DEZELFDE ALS EEN SCHOOLVERZEKERING. JE KAN GERUST ENKELE ZONDAGEN GRATIS KOMEN PROBEREN TERWIJL WIJ VOOR JOU DE VERZEKERING BETALEN! HET LIDGELD MOET OVERGESCHREVEN WORDEN OP DIT REKENINGNUMMER: BE84 7360 5412 5559
GELIEVE BIJ DE BESCHRIJVING IN TE VULLEN OVER WELK LID HET GAAT.

GROOT- EN KLEIN BIVAK:

NAAR GOEDE GEWOONTE GAAN WIJ ELK JAAR OP BIVAK. IETS WAAR WIJ TELKENS EEN HEEL JAAR NAAR UITKIJKEN, WANT EEN BIVAK IS IETS FANTASTISCH. DE RAKKERS, TOPPERS, KERELS EN ASPIRANTEN GAAN OP GROOT BIVAK WAAR ZE TIEN DAGEN IN EEN TENTENKAMP LEVEN, SPELEN EN GENIETEN. DE KADEEKES EN SPEELCLUB GAAN OP KLEIN BIVAK WAAR ZE VIJF DAGEN HET BESTE VAN ZICHZELF GEVEN EN DE NACHTEN DOORBRENGEN IN LOKALEN.