Skip to main content

Christus Koning

By 22 november 2023Geen categorie

Beste ouders en chirosympathisanten

Deze zondag, 26 november, vieren we onze jaarlijkse feestdag, namelijk Christus Koning. Hierbij komen we met alle leden samen in de kerk.

De Chiro zal uitzonderlijk starten om 12u30 aan de gemeenteschool de Eenhoorn. Dit jaar gaan we allemaal samen kriekjes met fricandon eten. Hiervoor dient uw zoon €5 mee te nemen.

Hierna gaan de activiteiten gewoon door, voorzien door jullie allerliefste leidertjes. Daarna sluiten we af met een viering in de kerk. De viering zelf zal starten om 17u en de leden zullen met de leiding naar de kerk komen. We verwachten dat de viering om 18u gedaan zal zijn. Hierdoor eindigt de Chiro VOOR ALLE AFDELINGEN om 18u. U kan uw zoon dan ophalen aan het kerkplein in Kruibeke.

Ook u bent van harte welkom om samen met ons te vieren in de kerk. Hieronder volgt een boodschap van de Oud-leiders.

Beste vrienden en vriendinnen,

Zoals u ongetwijfeld al weet, komen we aanstaande zondag samen om Christus Koning te vieren. Een mooie traditie. Een al even mooie traditie is die van de Oud-Leiders van Chiro Altena die meteen na de viering het feest verder zetten met hun jeneverkraampje. Blijf dus bij het ophalen van uw kroost nog gezellig even hangen en trakteer uzelf op een drankje of een heerlijk tasje soep. Er zullen vuurkorven voorzien worden om ons aan op te warmen en met wat geluk maakt u kans op de dolle jeneveractiekortingen!

Tot zondag!

Voor wie graag vrijblijvend naar de ochtendmis komt (dit is om 9u), is zeker ook welkom!

Groetjes,

Leiding Chiro Adelheid & Chiro Altena

Leave a Reply