Skip to main content

Kadeekes:

VOOR AL HET JONG GEWELD VAN 6-8 JAAR IS DE KADEEKESAFDELING VOORZIEN. EEN AFDELING WAAR MEN ZICH KAN AMUSEREN, SPELEN EN RAVOTTEN TIJDENS DE VELE FANTASIERIJKE SPELLETJES DIE OP ZONDAG WORDEN VOORZIEN. IN ONS LOKAAL IS EEN HOUTEN KASTEEL/FORT AANWEZIG WAAR DE JONGENS ZICH IEDERE ZONDAG MET VEEL ENTHOUSIASME OP KUNNEN STORTEN. VERDER GAAT DEZE AFDELING ÉÉN KEER OP HET JAAR OP KADEEKESWEEKEND, DIT HOUDT 2 DAGEN (1 NACHT) SPELLETJES EN DOLLE PRET IN. BUITEN DIT WEEKEND GAAN ZE TEVENS OOK OP EEN KLEIN BIVAK, WAAR ZE 5 DAGEN LANG MET AL HUN VRIENDJES KUNNEN SPELEN EN ZICH VOLLEDIG KUNNEN UITLEVEN IN BOSSEN, OP PLEINEN EN IN DE LOKALEN WAAR ZE VERBLIJVEN.

Speelclub:

9- TOT 10-JARIGEN ZULLEN ZICH THUISVOELEN BIJ DE SPEELCLUB.
SAMEN MET DE LEIDING DUIKEN ZE ONDER IN EEN FANTASIEWERELD VAN BOSBEREN, PRINSEN, PRINSESSEN EN INDIANEN. ZE KRUIPEN ALLEMAAL SAMEN VOOR OF ZELFS IN DE POPPENKAST. OF ZE TREKKEN EROP UIT VOOR EEN TOCHT VOL SPELLETJES, PLEZANTE LIEDJES EN GEKKE OPDRACHTEN. OP BIVAK VALLEN ZE IN SLAAP BIJ EEN VERHAALTJE VAN DE LEIDING.

Rakkers:

AAN ALLE RAKKERTJES VAN 11 JAAR, PROFICIAT. AAN ALL RAKKERTJES VAN 12 JAAR OOK PROFICIAT.
WANT EEN RAKKER ZIJN IS FIJN! JE BENT JONG, SPEELS, BANGELIJK SPORTIEF EN JE KAN TEGEN EEN STOOTJE. DAT IS DE JUISTE INGESTELDHEID VOOR EEN SCHITTEREND JAAR!
WAT IS ER NU LEUKER DAN KLEINBIVAK? JA! GROOTBIVAK NATUURLIJK! EEN 10DAAGSE OVERROMPELING VAN SPELLETJES, LEKKER ETEN, RAVOTTEN, STEVIGE TREKTOCHTEN EN NOG VEEL MEER. DIT IS VOOR DE RAKKERS EEN NIEUWE WENDING IN HUN CHIROCARRIÈRE. MAAR, ZIJT NIET GEVREESD JULLIE KLEINE KNAPEN, WANT DIT IS EEN HEUGELIJK EN GROOT FEEST!
BOVENDIEN KRIJG JE VAN DIT ALLES AL EEN KLEIN VOORSMAAKJE OP HET RAKKERSWEEKEND. WAT TEVENS EEN NOOIT MEER TE VERGETEN 2-DAAGSE IS.
WEES WELKOM! 

Toppers:

“EEN TOFFE TOPPER WORDEN, BEGINT MET IETS GOEDS TE DOEN…”. ZO BEGINT HET TOPPERSGEBEDJE DAT ELKE ZONDAG, NA DE WERKING, WORDT OPGEZEGD. BELANGRIJKE WOORDEN MET EEN GROTE INHOUD, NET ALS DE TOPPERS ZELF.
TOPPERS WORDEN BIJ ONS UITGEDAAGD OM AF EN TOE EENS NA TE DENKEN EN STIL TE STAAN BIJ HUN DADEN. ZE WORDEN ERKEND IN HUN JONGVOLWASSENHEID EN DAT UIT ZICH OOK IN DE ACTIVITEITEN: ÉÉNDAAGSE MET OVERNACHTING IN OPENLUCHT TIJDENS HET BIVAK, HET ALOM GEPREZEN TOPPERSWEEKEND,… NATUURLIJK IS HET OOK NIET ALLEMAAL ZO SERIEUS, RAVOTTEN DOEN WE NOG STEEDS MET VOLLE OVERTUIGING EN WE ZIJN DAN OOK NIET BANG OM ONS EENS LEKKER VUIL TE MAKEN.
DE 13- TOT 14 JARIGEN VERVELEN HUN NOOIT BIJ DE RODE AFDELING EN DAT MAG IEDEREEN GEWETEN HEBBEN! 

Kerels:

HIER WORDEN LEGENDES GEBOREN.
ONZE 15 TOT 16 JARIGEN WORDEN BIJ DE KERELS GELANCEERD IN DE MODERNE KRUIBEEKSE SAMENLEVING. WAT ZE HIER MEEMAKEN VERTELLEN ZE LATER NOG AAN HUN ACHTERKLEINKINDEREN.
DE CHIRO-ERVARING WORDT SPECIALER DOOR HET ALOM BEKENDE ‘FRIETEN-BLIJVEN-ETEN-OP-DE-CHIRO’ EN HET ‘TWEEDAAGSE’ TIJDENS HET JAARLIJKSE BIVAK. ONDERNEMERSCHAP WORDT GEPROMOOT DOOR DE PITTABAK OP ZONNEWENDE EN DOOR VERSCHILLENDE KUNDIG OPGESTELDE OPDRACHTSPELLEN DOORHEEN HET JAAR. DE SFEER IN DE GROEP BEREIKT HIERDOOR ELKE KEER OPNIEUW ONGEKENDE HOOGTEN.

Aspiranten:

DE LAATSTE EN WAARSCHIJNLIJK MEEST ONVERGETELIJKE HALTE VAN JE CHIROCARRIÈRE ALS LID BEGINT HIER, BIJ DE ASPIRANTEN. ALS 17- EN 18-JARIGE GENIET JE HIER VAN HET LEVEN EN WORD JE OOK EEN BEETJE INGEWIJD IN HET NAKENDE LEIDERSCHAP.
ZO STEKEN ALLE ASPIRANTEN MINSTENS 1 KEER EEN SPEL INEEN DAT DAN OP ZONDAG WORDT GESPEELD EN HIEROP WORDEN ZE (INFORMEEL) GEËVALUEERD. OOK ALS ER EENS LEIDERS AFWEZIG ZIJN (WEGENS EXAMENS E.D.) WORDT AAN HEN GEVRAAGD OM EEN ZONDAG MEE LEIDING TE GEVEN BIJ DE KADEEKES, SPEELCLUB, RAKKERS OF TOPPERS. VERDER ORGANISEREN DE ASPIRANTEN JAARLIJKS EEN ASPIFUIF EN NOG EEN HANDVOL ANDERE ACTIES (KRAAM OP DE KERSTMARKT, FILMMARATHON, …) OM DE AFDELINGSKAS TE SPIJZEN. OP DE TWEEWEKELIJKSE ASPIRANTENKERN VERGADEREN WE OP VRIJDAGAVOND OM 19U30 OM AL DEZE ACTIVITEITEN INEEN TE STEKEN. KOKEN DOEN WE OOK OP REGELMATIGE BASIS ZELF WANT ELKE ZONDAG FRIETEN IS MISSCHIEN WAT TEVEEL VAN DE GOEDE.
TEN SLOTTE IS ER OOK JAARLIJKS EEN AFDELINGSWEEKEND EN HET GROOT BIVAK WAAR JE DE TIJDEN VAN JE LEVEN MEEMAAKT!