Skip to main content

bonteavond 27/10

By 24 oktober 2023Geen categorie

Beste ouders,

Komende zondag, 29 oktober, organiseren de Chiroleiders en leden van Chiro Inzet hun ‘bonte avond’. Dit is een spektakel toneel dat je niet wil missen. Wij hebben de kans gekregen om hiernaar te gaan kijken.

Kadeekes, Speelclub en Rakkers:

Jullie worden om 14u30 verwacht op het Sint-Jorisinstituut in Bazel (Kruibekestraat 22A, 9150 Bazel). Jullie worden opgewacht door jullie super knappe leiders in de dreef (te bereiken via de wegel aan het einde van de Fazantenlaan of via de Pastoor Pungsstraat). De inkomprijs voor deze voorstelling bedraagt €3. Dit dienen de leden cash mee te nemen.  De voorstelling eindigt om 18u. hierdoor zal de Chiro voor de KADEEKES, SPEELCLUB en RAKKERS eindigen om 18u. U kan uw zoon dan weer ophalen aan het Sint-Jorisinstituut.

Toppers, Kerels en Aspiranten:

Jullie worden verwacht om 14u15 op onze Chiro in Kruibeke. Daar worden jullie opgewacht door de leiders met de beste fietsbenen. De inkomprijs voor deze voorstelling bedraagt €3. Dit dienen de leden cash mee te nemen. De voorstelling eindigt om 18u, daarna gaan de TOPPERS, KERELS en ASPIRANTEN samen met hun leiding terug naar de Chiro in Kruibeke. Voor deze groepen eindigt hun Chirozondag op het zelfde uur zoals iedere week. Vergeet zeker niet om met de fiets te komen!

Tot Zondag!

Vriendelijke groeten

Leave a Reply