Skip to main content

lidgeld en Muziekkapel

By 3 oktober 2023Geen categorie

Gegroet,

Nu de startdag achter de rug is, is het Chirojaar goed begonnen en willen we vragen om het lidgeld te betalen. Gelieve dus 40 euro over te schrijven naar BE84 7360 5412 5559. Vermeld ook de naam van je kind als opmerking bij de overschrijving. Alvast bedankt.

Nu nog iets over onze Muziekkapel. De Muziekkapel is onze eigen muziekgroep waar we de klaroen, jachthoorn, trommel en landsknecht bespelen. We repeteren elke zondag om 14:00u. Toppers, Kerels, Aspiranten en sinds dit jaar, de 2de jaar rakkers, zijn welkom om mee te komen spelen. Ook zullen er doorheen het jaar enkele extra repetities worden ingepland los van de gewoonlijke zondagse momenten. Heb je interesse om mee te doen? Kom volgende zondag om 14:00 naar de Chiro en schrijf je in bij L.Tobe. Stuur ook een berichtje naar L.Tobe (0499225330), zo kom je terecht in de “one and only muziekkapel whatsapp groep”.

Tot zondag!

Veel liefs de Leiders

Ps: Volg onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Chiroaltenakruibeke zodat je de foto’s van afgelopen zondag kan bekijken.

Leave a Reply